KinderAtelierTekenen & Schilderen

Werk door cursisten KinderAtelier

Vandaag een overzicht van het werk door de kinderen van 8 t/m 11 jaar in de groepen tekenen & schilderen bij Bernadet Willemen.
Iedere opdracht wordt door één werk vertegenwoordigd. De makers zijn willekeurig gekozen. Er is dit cursusjaar geweldig goed gewerkt, met veel enthousiasme en plezier! We hebben onze fantasie de vrije loop gelaten bij het schilderen van huizen in de sfeer van Hundertwasser; we hebben kennis gemaakt met de kunst van de Kelten en aansluitend een Keltisch schild gemaakt; er is een pizza schilderij gemaakt en een pop-up boek; maar ook is er getekend naar de waarneming: we hebben elkaar in levende lijve nagetekend. Serieuze kleurmeng-oefeningen waren er ook, en daar was een diploma mee te behalen!
34 Lessen lang hebben we mooie dingen gemaakt en veel geleerd en veel pret gehad! Tot ziens na de zomervakantie!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *