Uncategorized

Atelier Reeshof, voor volwassenen 2017-2018

Wat is het toch jammer dat we zo weinig cursisten hebben in deze groep...nieuwe cursisten zijn heel hartelijk welkom! We zijn laagdrempelig, je hoeft niet ervaren te zijn en je zult verrast zijn over je vorderingen.
Er is met plezier gewerkt dit jaar en de resultaten zijn ernaar! Het afgelopen cursusjaar is, om te beginnen, naar het thema 'De fabriek' gewerkt.
Naar aanleiding van dit thema werd in allerlei technieken gewerkt, volgens ieders eigen associaties.
De kennismaking met linosnede beviel goed, ook in meerdere drukgangen. Het is arbeidsintensief maar als het drukken dan eenmaal begint zijn er zoveel varianten mogelijk dat de produktie groot en verrassend is. En altijd blijft het zinvol om naar model te tekenen en voorwerpen naar de waarneming op papier te zetten, in combinatie met abstractie. Een fijn jaar was het!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *