Uncategorized

Afsluiting expositie cursisten

In de etalages van Winkelcentrum Heyhoef én in de koffieruimte van het Wijkcentrum waren van 17 t/m 25 augustus tekeningen, schilderijen en ruimtelijke werkjes van onze cursisten te zien.

Er was ook een wedstrijd aan gekoppeld: WIE IS DE REMBRANDT VAN DE REESHOF? Bezoekers van het winkelcentrum konden een stemformulier invullen. Men kon een stem uitbrengen op 3 werken: één van een kind, één van een jongere en één van een volwassen cursist. Voor de winnaars waren er mooie prijzen, beschikbaar gesteld door tekenmaterialen speciaalzaak ANTOON DE JONG BV en Stichting Ateliers Reeshof.

En wie waren de winnaars??

Op 25 augustus vond de prijsuitreiking plaats, tijdens de verenigingenmarkt op winkelcentrum Heyhoef, door cursus-lerares Bernadet Willemen en wethouder Oscar van Dusschooten. In de kindergroep is de eerste prijs (cadeaubon van €50,-) gewonnen door Sem Doomen; de tweede prijs (bon van 30,-) was voor Krijn Brinkhof en de derde prijs (bon van €20,-) voor Sophie Heutinck! Bij de jongeren ging de eerste prijs naar Noa van Helmond, de tweede prijs was voor Queeny van Waterschoot en de derde prijs was voor Jasper Bouwknegt. Ook zij kregen de cadeaubonnen van Antoon de Jong. De prijs voor de volwassenen (bon van €50,-) ging naar Twan Remmers.We wensen alle winnaars veel plezier met hun prijs en danken de enthousiaste stemmers en de winkeliersvereniging van winkelcentrum Heyhoef voor de medewerking, met name BRUNA, D-Reizen, Riccio kappers en Visspecialist Timmers!

En wie wint volgend jaar deze prijzen??? Kom je meedoen?

Voor meer informatie over onze cursussen en voor aanmelding: www.ateliersreeshof.nl